Category Archives: Съвети

Подсилете цвета на косата си

Косата е рамката на вашето лице, допълва вашето излъчване и изразява женственост. Подходящият цвят на косата трябва да бъде жизнен и плътен, а това е нещо, за което вие трябва да се погрижите. Дадените домашни рецепти по-долу не са предназначени само за боядисвани коси. Можете да ги използвате дори ако косата ви никога не е… Read More »

Как да направите обувките си още по-удобни

Красивото и удобното не винаги съвпадат, особено, когато става въпрос за обувки. Всъщност, опитът на повечето дами може би доказва тъкмо обратното – красивата обувка е по-скоро неудобна за носене. Разбира се, всичко на този свят е поправимо, така че вижте по-долу как можете да облекчите краката и душата си, докато носите неудобни обувки. Стелки… Read More »

12 ползи от вазелина в нашето ежедневие

Вазелинът и неговото използване често е обект на много шеги на сексуална тематика. Всъщност е хубаво да знаете, че той може да има невероятно много приложения, но със сигурност няма място под чаршафите. Аромат – ако намажете с вазелин  мястото от кожата си, което след това ще напарфюмирате, ароматът ще остане много по-дълго върху кожата… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 3 част

–> към втора част Модата се завръща – за кой ли път стигаме до това заключение. В случая става въпрос за стилните женствени гащеризони. Отиват на почти всяка фигура обличате, слагате подходящи обувки, може би и някоя гривна за аксесоар и сте готови! Внимавайте по разпродажбите – казвам го и от личен опит. Само защото… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 2 част

–> към първа част Отново на тема контраст – когато става въпрос за аксесоари, можете да ги съчетаете с дрехата, но знаете ли, че ефектът се усилва, когато потърсите контраст в аксесоарите? Какво имам в предвид? Можете свободно да смесвате различните типове аксесоари докато намерите комбинацията, която ви устройва най-много. Опитайте да смесите женствено колие… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 1 част

съвети за облекло и още нещо Показвайте само една част от тялото си и изберете коя да бъде тя. Тайната в случая е да не излагате всичко на показ, тъй като не оставяте нищо за въображението. Изберете дали ще покажете едното рамо с ръката, двете рамене или пък само краката. В този случай изключвам летните… Read More »

Правилното червило за вас

Правилното червило не само ще завърши успешно грима ви. Той ще ви накара да се почувствате още по-красиви, женствени и съблазнителни. А коя дама не желае това? Има няколко фактора, които трябва да отчетете при избора на червило. Трябва да съобразите цвета с цвета на кожата ви, на косата и на очите ви. Освен това… Read More »

Основните помощници за грим, които трябва да имате

Чудили ли сте се дали имате всичко необходимо за перфектен грим или пък дали не трябва да добавите още и още неща, освен онези 58, които вече притежавате? Ако не сте сигурни какво трябва да имате като помощни инструменти и не само, в чантичката за грим, то ето някои от тях. Извивачка за миглите Всъщност… Read More »