Category Archives: Новини

Пазарувай от Елмайра по размер

Вече е по-лесно да откриете точния размер за себе си в онлайн магазин Елмайра. Дамските дрехи в магазина се предлагат в широка гама от размери – от XS до XXXXL. Предлагаме ви нов по-бърз начин да разглеждате само тези модели, които се предлагат в подходящ за вас размер.                … Read More »

Пазарувай по цена в Елмайра

Пазаруването от онлайн магазин Елмайра става все по-удобно! Вече само с едно кликване на мишката можете бързо и лесно да разглеждате модели в конкретен ценови интервал. Определете бюджета, с който разполагате, и разгледайте всички модели, които са в неговите рамки.                   За целта просто трябва да кликнете върху… Read More »

Особености на Afiiliate маркетинга

Афилиейт маркетингът (или както се изписва на aнглийски: “Affiliate marketing”) е сравнително ново за България понятие. Чрез него търговци, клиенти и предлагащи рекламни площи в блогове и сайтове установяват връзка помежду си, развивайки един общ бизнес. Присъединете се към партньорската програма на Елмайра! Начинът на работа е прост, афилиатите са средство за реклама на търговците. Използват… Read More »

Опция за бърза поръчка в Елмайра

  Запознайте се с последното нововъведение в онлайн магазина на Елмайра! Вече имате възможност да поръчате, дори когато нямате време да изпълните всички нужни за това стъпки. Можете да попълните името, телефонния си номер и e-mail в полетата, намиращи се вдясно от описанието на всеки модел. Също така има и поле за размер, за да… Read More »

Black Friday в Елмайра

За поредна година онлайн магазин Елмайра организира големи намаления и промоции по време на Black Friday! На 28.11.2014 г. сме подготвили на всички посетители и редовни клиенти най-голямата вълна от промоции и намаления, достигащи до 90%. Ще бъдат намалени общо над 600 модела или 1/3 от предлаганите продукти в магазина! В www.elmaira.bg може да откриете… Read More »