Category Archives: Мода

Правилното червило за вас

Правилното червило не само ще завърши успешно грима ви. Той ще ви накара да се почувствате още по-красиви, женствени и съблазнителни. А коя дама не желае това? Има няколко фактора, които трябва да отчетете при избора на червило. Трябва да съобразите цвета с цвета на кожата ви, на косата и на очите ви. Освен това… Read More »

Правилата за красота, които може да нарушите

Представям ви повечето правила, които гледаме да спазваме, когато се гримираме. И ви предизвиквам да ги нарушите. Защото знаете, че няма нищо по-забавно и оригинално от това, да сте извън правилата. А и какво толкова може да стане? Ако не се харесате просто няма да повтаряте! А ако се харесате? Правило: Съсредоточете се върху устните… Read More »

Перфектен френски маникюр – направете го сами!

Френският маникюр е елегантен, красив, женствен и отива на абсолютно всичико! Тази негова универсалност го прави толкова популярен, че наистина няма жена, която да не го е правила върху ръцете си. в салоните за красота професионалистите могат да направят чудеса с ноктите ви и те да изглеждат безупречни, но едва ли можем всяка седмица да… Read More »

Защо понякога е по-добре да изберем по-скъпото?

Пазаруването от скъпи бутици не е нещо, което е по силите на всички нас. Дали защото сме в лош период или просто бюджетът ни няма как да го позволи доста от нас предпочитат да направят по-евтина покупка, отколкото с цената на редица компромиси да се вземе нещо по-скъпичко. Понякога обаче по-скъпото е за предпочитане и… Read More »

Последен поглед в огледалото

или какво да изровим от шкафа с аксесоари преди да излезем   Преполовихме годината, но пък не е свършила още, нали? Предстоят цели два сезона и аксесоарите към облеклото са не по-важни от самото облекло. Обем е ключовата дума в притурките ни към дрешките тази година. Големи обеци, гердани и колиета, масивни гривни и пръстени.… Read More »

Последен поглед в огледалото

или какво да изровим от шкафа с аксесоари преди да излезем Преполовихме годината, но пък не е свършила още, нали? Предстоят цели два сезона и аксесоарите към облеклото са не по-важни от самото облекло. Обем е ключовата дума в притурките ни към дрешките тази година. Големи обеци, гердани и колиета, масивни гривни и пръстени. Това… Read More »

Изберете правилния цвят лак за вашия маникюр

Някои казват, че цветът на лака за нокти е перфектен, ако съвпада с цветът на червилото, което сте сложили. Разбира се, ако ви отива определен цвят червило, това съвсем не означава, че същият цвят е подходящ за маникюра, както и обратното. От какво зависи тогава лакът за нокти?  Най-често цветът на лака е съобразяван с… Read More »

Аксесоарите и прическите тази пролет

Дизайнерите тази пролет залагат на кожата и ресните, когато става въпрос за аксесоари. Ще бъдете в крак с най-актуалното от сезона, ако носите спортни чанти с ресни, в класически форми – меки и удобни. Цветовете трябва да са съобразени и отговарящи на цветния и свеж сезон – цветни и весели като вас. Докато сме на… Read More »