Category Archives: Красота

Домашните разкрасителни процедури – крем за тяло

Ако съберете на едно място мента и лимон ще получите абсолютната рецепта за свежест, нали? Мирише на пролет, мирише на енергия, а сега можете да си го направите сами и даa втриете в тялото си тази магическа енергия. Този път ще ви дам рецепта за крем за тяло, който съдържа тези две съставки, но трябва… Read More »

Домашните разкрасителни процедури, които ще заобичате

Борбата с акнето Битката с неприятните пъпки, независимо дали са младежко акне или пък са част от пакета ПМС всеки месец, винаги е ожесточена и нервна. Доброто почистване и хидратиране на кожата не винаги може да ни спаси от тях, но с правилните продукти може да намали количеството им. Продуктите, които ще използвам този път,… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 3 част

–> към втора част Модата се завръща – за кой ли път стигаме до това заключение. В случая става въпрос за стилните женствени гащеризони. Отиват на почти всяка фигура обличате, слагате подходящи обувки, може би и някоя гривна за аксесоар и сте готови! Внимавайте по разпродажбите – казвам го и от личен опит. Само защото… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 2 част

–> към първа част Отново на тема контраст – когато става въпрос за аксесоари, можете да ги съчетаете с дрехата, но знаете ли, че ефектът се усилва, когато потърсите контраст в аксесоарите? Какво имам в предвид? Можете свободно да смесвате различните типове аксесоари докато намерите комбинацията, която ви устройва най-много. Опитайте да смесите женствено колие… Read More »

Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 1 част

съвети за облекло и още нещо Показвайте само една част от тялото си и изберете коя да бъде тя. Тайната в случая е да не излагате всичко на показ, тъй като не оставяте нищо за въображението. Изберете дали ще покажете едното рамо с ръката, двете рамене или пък само краката. В този случай изключвам летните… Read More »

Храните, които ни карат да отслабваме – 1 част

Коя от нас не иска да отслабва докато похапва? Няма такава. Тъй като основната причина за натрупването на килограми е яденето предлагам ви следващия път, когато стомахчето засвири от глад да посегнете към някои от следващите храни. Освен че ще заситят глада ви те ще помогнат за засилване метаболизма на тялото ви и освобождаването от… Read More »

Правилното червило за вас

Правилното червило не само ще завърши успешно грима ви. Той ще ви накара да се почувствате още по-красиви, женствени и съблазнителни. А коя дама не желае това? Има няколко фактора, които трябва да отчетете при избора на червило. Трябва да съобразите цвета с цвета на кожата ви, на косата и на очите ви. Освен това… Read More »

Как да изглеждате още по-добре

Понякога колкото и да се стараем така и не успяваме да уцелим правилния начин да се гримираме. Синтезирала съм акцентите, върху които трябва да наблегнете и които трябва да следите, за да бъде гримът ви красив и доставящ удоволствие. Смесването: цветовете са основната част от грима. Всъщност това, което наричаме грим е подчертаване или потушаване… Read More »