Елмайра тагнете, отстъпка спечелете!

Elmaira tagnete otstupka spechelete

Всички обичаме да си правим най-различни селфита, а при голяма част от тях се хвалим какви нови дрешки сме си накупили. Предполагали ли сте, че всъщност някое от ежедневните ви селфита може да ви донесе награда?

Елмайра ви предлага тази възможност! Качете своя снимка във Facebook или Google+ профила си, на която сте облекли модел, закупен от онлайн магазин Елмайра, отбележете (тагнете) във Фейсбук страницата Електронен бутик Елмайра или в Гугъл плюс страницата “Онлайн бутик Елмайра и със сигурност получавате промо код за 10% еднократна отстъпка от следваща поръчка! Кодът важи в период от три месеца след получаването му. Условието е да качите снимката като нова публикация, а не просто да отбележите страницата върху стара такава.

Трябва само да напишете в описанието на снимката артикулния номер или името на модела, който сте облекли, и да се свържете с нас на лично съобщение във Фейсбук или Гугъл плюсза да заявите, че сте изпълнили условията.

Задължително е самата снимка, която качите, да е видима публично, за да може да бъде видяна и от нашия екип. Участвайки в промоцията, вие се съгласявате снимката, с която сте участвали, да се визуализира на страниците на Елмайра. Играта “Снимай се с Елмайра и спечели” стартира на 18.03.2015.

В случай че участвате с една снимка в двете социални мрежи, получавате само един код за отстъпка. Възможно е, обаче, да участвате с две различни снимки, облечени с два различни модела, в двете социални мрежи, като тогава получавате два промо кода.

Изфукайте се пред приятели с най-новата си придобивка и получете отстъпка от следващите си такива! Няма как да не се възползвате от такова предложение, нали? Очакваме вашите снимки на нашите фен страници, а при сериозна активност от ваша страна ще ви очакват още повече изненади и награди!

 

Често задавани въпроси:

Как да отбележа страницата на Елмайра върху своя снимка?

  • Фейсбук – Електронен бутик Елмайра:

– След като качите снимката в профила си във фейсбук, просто трябва да натиснете бутона „Отбелязване” и да изберете „Електронен бутик Елмайра”.

tagvane na chovek v facebook kak da tagvame v facebook

  • Гугъл плюс – Онлайн бутик Елмайра:

– Трябва да качите снимката като публикация в профила си и да изпишете в полето над нея „+Онлайн бутик Елмайра.” Също така задължително е и публикацията да е обществена.

tag google

Как да направя снимката публична във Фейсбук?

– Още при процеса на качване на снимката, имате възможност да изберете опцията “Публично”.

kak da e publichna snimkata

Как ще разберете, че съм качил/а снимка и съм отбелязал/а страницата?

– След като качите вашата снимка и отбележите страницата на Елмайра, трябва само да ни пишете на лично съобщение, където да заявите, че сте изпълнили условията. Задължително е самата снимка, която качите, да е видима публично, за да може да бъде видяна и от нашия екип.

  • Лично съобщение в Гугъл плюс

За да ни пишете лично съобщение в Гугъл плюс, просто напишете обикновена публикация, която ще играе ролята на съобщение, и в полето „До” напишете „Онлайн бутик Елмайра”, за да се вижда съобщението само от нас.

google message

Задължително ли е да напиша артикулния номер или името на модела, с който се снимам?

– Да, нужно е да го запишете в описанието на снимката, за да бъде ясно, че моделът с който сте на снимката, е действително закупен от Елмайра.

Мога ли просто да отбележа страницата на Елмайра върху стара снимка?

– Не, задължително е да качите нова снимка и там да отбележите страницата на Елмайра.

Как ще получа промо код?

– След като ни пишете съобщение и се уверим, че всичко е наред с вашата снимка, ще ви изпратим пак на лично съобщение промо кода в рамките на 3 работни дни.

Мога ли да участвам с една и съща снимка в двете социални мрежи?

– В случай че отбележите страницата на Елмайра върху една и съща снимка в двете социални мрежи, получавате само един промо код. Ако го направите върху две различни снимки в двете социални мрежи, тогава получавате два промо кода.

Колко промо кода ще получа, ако кача няколко различни снимки с различни модели на Елмайра

– Получавате промо код за всяка различна снимка с различен модел, стига снимките да са публикувани в различни дни.

Към Фейсбук страницата

Към Гугъл плюс страницата

One thought on “Елмайра тагнете, отстъпка спечелете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *