Последен поглед в огледалото

By | 30/06/2016

или какво да изровим от шкафа с аксесоари преди да излезем

aksesoari1Преполовихме годината, но пък не е свършила още, нали? Предстоят цели два сезона и аксесоарите към облеклото са не по-важни от самото облекло.

Обем е ключовата дума в притурките ни към дрешките тази година. Големи обеци, гердани и колиета, масивни гривни и пръстени. Това е към което трябва да се стремите през тази година. Материалът е предимно метал, но пък никой няма да ви върне, ако сложите и нещо друго върху себе си.

Гривните е хубаво да са много и да са цветни. Така създават насроение за вас, а и за околните. А и, кажете, не обичате ли онзи невероятно женствен звън, когато помахате през тълпата на познат. Можете да смесите материалите – кожа, метал, дърво.. дайте воля на фантазията и настроението си.

Споменах ли много и при пръстените? По няколко на пръст или пък на няколко пръста – нека да ги има. Ако прекалите с тях обаче, трябва да намалите броя гривни, все пак не гоним визията на коледна елха.

aksesoari2Колиетата нека да са пищни, дълги, да падат тежко и да засилват женствеността ви.

Не подминавайте и очилата. Особено актуални са големите, кръгли стъкла, с огледален ефект, които придават самоувереност на визията ви.

И тъй като споменах есен и зима, няма как да пропусна шаловете. Нека да са дълги, свежи и топли. Не подценявайте силата им и определено не ги пропускайте, пък дори и в лятното облекло – леките ефирни шалове придават елегантност, която не искате да пропуснете.

Положението при чантите не е по-различно. Препоръчват се чантите от прозрачен или цветен плексиглас, с кръгло дъно, нестандартни форми и бонбонени цветове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *