Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 3 част

By | 14/03/2017

–> към втора част

Модата се завръща – за кой ли път стигаме до това заключение. В случая става въпрос за стилните женствени гащеризони. Отиват на почти всяка фигура обличате, слагате подходящи обувки, може би и някоя гривна за аксесоар и сте готови!

Внимавайте по разпродажбите – казвам го и от личен опит. Само защото дрехата е намалена наполовина и повече, съвсем не означава, че трябва да бъде купена от вас. Ако не ви харесва и нямате с какво да я комбинирате, просто я подминете. Ще си спестите нерви и пари.

Широките колани – изключително модерен, красив, женствен и достъпен аксесоар, който ще подчертае талията ви, дори и да я нямате особено и ще извае фигурата ви по нежен и женствен начин. Освен това са много стилни и са в изобилие по магазините.

kak da izglejdate zashemetqvashtiРазчупете якето – въпреки желанието на повечето от нас да имат почти само едно яке, което да си отива със всичко, съвсем спокойно можете да обогатите гардероба си с няколко, просто от различна материя. Коженото яке стои страхотно в комбинация с вълнени панталони, дънковото е класика върху копринена риза или обикновеното яке от плат, което си отива със всичко, са идеален набор от всичко необходимо, за да внесете разнообразие във външния си вид.

Бъдете наясно как изглеждате и си купувайте дрехи, които отговарят по размер на вашето тяло, а не на представите ви за тялото, което искате да имате. Всяка дреха би ви стояла в пъти по-добре, ако отговаря на формата и типът фигура, която имате, така че разберете кои са вашите плюсове и ги подчертайте.

Винаги добавяйте елемент на изненада в облеклото си. Можете да сложите на сива рокля бонбонено розов колан, например. Проявете въображение. Това ще разчупи външния ви вид и ще ви създаде настроение.

Използвайте бижутата си не по предназначение. Обеците с щипки можете да ги закачите отстрани на обувките си за една вечер, а брошката, която закачате на жилетка или блуза може да е напълно подходяща да се окачи на верижка за колие. Това дава повече функционалност на бижутата ви и повече варианти да изглеждате страхотно на вас самите.

Тайната при избора на панталони е в дължината им около глезена. Да, почти всяка дължина е актуална и разрешена, но ключовата дума тук е почти, която оставя вратичка, приканваща ви да се огледате добре в огледалото преди да купите панталоните, тъй като за вашето тяло дължината до глезена може съвсем да не е подходяща.

Когато купувате кашмирен пуловер направете тест за качество. Опънете внимателно пуловера надолу по тялото ви и го пуснете. Ако си възвърне дължината бързо, значи е качествен. Плетката от друга страна трябва да бъде плътна и стегната, всичко друго говори за по-нисък клас качество. И още нещо – най-добро качество се предлагат от италианските и шотландските фирми производители.

Обличайте се според тялото си, а не според възрастта – ако раменете и ръцете ви са хубави и стегнати, не се притеснявайте да се похвалите с тях, излагайки под слънцето. А ако фитнесът поддържа краката ви стегнати ги покажете в подходяща пола.

Но си имайте и едно наум – като например, че наближавайки 40-те съвсем не е подходящо да обувате мини пола с рокерско яке, които на 20 годишните би стояло сладко и лудо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *