Как да изглеждате зашеметяващо винаги – 1 част

By | 07/03/2017

съвети за облекло и още нещо

Показвайте само една част от тялото си и изберете коя да бъде тя. Тайната в случая е да не излагате всичко на показ, тъй като не оставяте нищо за въображението. Изберете дали ще покажете едното рамо с ръката, двете рамене или пък само краката. В този случай изключвам летните жеги, в които не можете да забулите горната част на тялото, но пък съм сигурна, че разбирате какво имам в предвид.

Бялата риза или топ са едно от най-добрите неща, с които може да инвестирате. Стои ефектно и красиво както на панталони, така и на дънки. Освен това е една от най-актуалните дрехи тази година и позволява както да изглеждате спортно и ежедневно, така и да добавите повече елегантност и сексапил, използвайки една и съща дреха.

Аксесоарите, които имате във вашия гардероб най-вероятно са предимно в неутрални цветове – черно, бяло, сиво. Ако идеята ви е да можете да ги комбинирате с повече неща, по-добре се откажете. Заложете на цветовете. Изберете цветни гривни, шалове, чанти и гердани. Със сигурност ще можете да ги комбинирате с повече дрехи, а освен това ще ви донесат настроение.

kak da izglejdame zashemetqvashtiКогато пазарувате дънки следете за следната формула – 98% памук и 5% ликра. По този начин най-добре ще запазите формата на дрехата и ще можете да ги носите най-дълго. Освен това материята ще бъде много по-мека и приятна за носене. Още един съвет – ако се колебаете в размерите и единият ви е по-малък, а другият малко по-голям, изберете по-малкия. Разбира се, не трябва да ви излизат „любовните дръжки” отстрани, но имайте в предвид, че те ще се отпуснат почти веднага след второто изпиране.

Едно от най-пренебрегваните неща при носенето на панталон е съобразяването му с обувките, които се слагат. Ако носите прав, официален панталон подгъвът му трябва да стига до средата на тока на обувката.

Възможно най-универсалният аксесоар, според много стилисти, е шалът. Можете да го носите по всяко време на годината, евтини са и има толкова много варианти, цветове, дължини и начини на носене, че почти няма дреха, на която да не отива някой вид шал.

Когато става въпрос за чанти, трябва да знаете, че въпреки нашумелите напоследък варианти с къси дръжки, принуждаващи ни да понасяме тежестта на чантата на китката или на ръката под лакътя, всъщност най-предпочитаните все още са тези с дълги дръжки. Има изключително елегантни, малки и удобни чанти в дълги дръжки от всякакъв материал, които ви позволяват да използвате и двете си ръце през цялото време и въпреки това да сте чаровни и модерни.

Грижата за дрехите е едно от най-важните неща, които трябва да следите. Правилното третиране на материите удължава живота на дрехите ви, затова обръщайте внимание на етикетите. Те не са поставени само за да знаете кое е задна и предна страна на дрехата. Разпределяйте правилно тъканите и не смесвайте ярките цветове в прането, за да може да си спестите нерви и пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *