Аксесоарите и прическите тази пролет

By | 08/06/2016

Дизайнерите тази пролет залагат на кожата и ресните, когато става въпрос за аксесоари. Ще бъдете в крак с най-актуалното от сезона, ако носите спортни чанти с ресни, в класически форми – меки и удобни. Цветовете трябва да са съобразени и отговарящи на цветния и свеж сезон – цветни и весели като вас. Докато сме на тема чанти – на мода са тези, които се носят през рамо, а няма да сбъркате, ако добавите и малко животински принт, просто за закачка.

aksesoariПри обувките предпочитани са удобните обувки със стабилни платформи, комбинирани с дебели каишки за сандалите. Цветовете отново са свежи – червено, синьо, лилаво.

Като допълнителен акцент към шаловете и чантите се търсят пискюлите и ресните.

Ако преминем към косата най-добре ще бъде да заложите на простите прически, които не издават часове работа пред огледалото. Естественият вид отново е на мода и тази година, т.е. можете да разрошите съвсем леко косата с малко пяна или пък да я оставите да пада свободно. Важното е да избягвате машата и прекалено сложните завъртания. Можете да сложите кожена лента или диадема на главата си или пък да вържете обикновена ниска опашка долу на тила. От прическите отново актуални си остават всички варианти на Bob прическите – от по-късите и агресивни, до по-дългите и нежни. Този тип прическа ви дава свобода в оформянето, тъй като можете да сменяте пътя, да украсите с диадема или да вплетете повече обем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *